Napelem, napelemes rendszerek

Villanyszámla nullázó napelemes rendszerek 25 év teljesítmény garanciával háztartásoknak és intézményeknek

Napelem…

avagy hogyan juthat villamos energiához évtizedeken át környezetszennyezés és költségek nélkül.

Miért a napelem?

Mert környezettudatos életünk megkerülhetetlen velejárója, hogy keressük a megoldásokat otthonaink és intézményeink energiafelhasználásának ésszerűsítésére. És mi lehetne tökéletesebb megoldás céljaink elérésére egy olyan berendezésnél, amely a napsugarak energiájából biztosítja

a villamos áramot úgy, hogy működése semmilyen káros anyag kibocsátással nem jár? Ráadásul a magasztosabb célok mellett az sem elhanyagolható, hogy így saját magunk által termeljük meg a villamos áramot. Vagyis aki napelem rendszert használ örökre elfelejtheti villanyszámláját.

3+1 döntő érv a napelem rendszer mellett:

Biztonságos

A napelem rendszerek a kifogyhatatlan, ingyenes és biztonságos napenergiából biztosítják Önnek a villamos áramot.

Környezet barát

Működésük nem jár káros anyag kibocsátással. A napelemek élettartama több évtized, a gyártók még 25 év után is garantálják a teljesítményüket.

Egyszerű

A napelemes rendszer könnyen, felfordulás nélkül telepíthető, nincs karbantartás igénye, automatikusan együttműködik a villamos hálózattal, Ön észre sem veszi működését, csak megszűnő villanyszámlája láttán.

Megszünteti a villanyszámlát

A napelemes rendszer pontosan méretezhető fogyasztásához, így telepítésével örökre megszabadul villanyszámlájától.

Napelemes rendszer megoldásaink

Hálózatra tápláló napelem rendszer

Ideális megoldás azoknak a háztartásoknak, intézményeknek, ipari létesítményeknek, amelyek hagyományos áramellátását a közüzemi hálózat biztosítja. A napelem rendszer a villamos hálózatra csatlakozik, nincs szükség külön energia tárolásra, akkumulátorokra, mert a villamos hálózat eltárolja a többletenergiát. A villanyszámla ismeretében pontosan méretezhető a rendszer.

napelem-szett-kép

Kérdések és válaszok a napelemekről, napelem rendszerekről

Napelem teljesítménye

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. I am text block. Click edit button to change this text....
Read More